Dit is een test om te zien of mijn blog post kan ranken op de eerste pagina van Google voor de zoekterm
SEO Software Te Koop In Beernem.

Waarom?

1. Lokale handelaars hebben veel kans om hun zaak te promoten via het internet via organische zoekresultaten in Google.

2. Er is de ‘Local Business Directory’ in Google die lokale handelaars in staat stelt hun zaak vindbaar te maken via Google maps en de zoekresultaten in de gewone zoekmachine.

3. Er  is weinig of zelfs geen concurrentie voor zoektermen met geografische plaatsnamen erin, zoals bijvoorbeeld SEO software te koop in Beernem

Dus waarom de stap niet wagen om producten en diensten aan te bieden via het Internet. Het kost bijna niets.

1.Een domein naam

2. Een website of blog (zelf maken of via outsourcing)

3. Hosting

4. Promotie van de website (verkeer genereren)

De prijzen voor de diensten hierboven genoemd varieren volgens het type van website al dan niet berustend op
autonoom beheer of niet.

De methode om deze blog post te laten indexeren en vervolgens een plaats te geven op de eerste bladzijde van Google berust op het principe van lage concurrentie voor de gekozen zoekterm:  SEO software te koop in Beernem. Te meer omdat de geografische locatie deel uitmaakt van de zoekterm en deze daardoor uniek maakt.

Het volstaat om deze zoekterm zowel off-site als on-site te vermelden in voldoende mate. Waarbij off-site betekent dat hij niet zichtbaar vermeld staat in meta-tags van de pagina code.

On-site is deze wel te zien onder de vorm van paragraaf stijl (gewone tekst), H1 tags voor de titel, H2 of H3 in sub-titels en vetgedrukt.

Deze zoekterm mag weliswaar niet overdreven weergegeven worden want dan loop je de kans dat Google de publiceerder verdenkt van keyword-stuffing. Of, met andere woorden, dat de zoekterm overdreven herhaald wordt in de hoop dat Google deze zeker zou opmerken. Niets is minder waar. Google hanteert bepaalde strafmaatregels, zoals  de ‘Google Sandbox’. Deze wordt vooral toegepast op nieuwe websites.

Voordat Google een website indexeert wortdt ook nagegaan of deze regelmatig ge-update wordt met nieuwe, waardevolle inhoud. Dit laatste wordt vooral vanuit het standpunt van de bezoeker gezien.

Google wil trouwens de beste zoekmachine blijven en doet dit door zo snel mogelijk relevante zoekresultaten weer te geven aan de zoeker. Maar deze zoekresultaten zijn bij voorkeur ook uniek en geen kopie van bestaande websites.

Is een bepaalde zoekterm (zoals ons voorbeeld) nog niet vindbaar in de Google ‘database’ dan zal Google deze met veel plezier weergeven als het eerste zoekresultaat, wanneer iemand zoekt op de term: SEO software te koop in Beernem

Update*Update*Update

Ik heb deze post getypt rond 20u20 gisteravond 04 november 2010 en ik heb nu al de 1e positie in de Google zoekresultaten. Dit bewijst mijn stelling dat het gebruik van geografische namen je zoekwoord zo uniek kan maken dat je concurrentie wegvalt en dat je gemakkelijker de eerste plaats kunt behalen in de zoekresultaten van de Google zoekmachine. Een gelijkaardige zoekterm zou mij misschien weken of maanden en veel moeite kunnen kosten zonder geografische namen.

*Update*

Ik heb enkele dagen geleden (het is nu 20 december 2010) de zoekterm veranderd naar SEO software te koop in Beernem en mijn blog staat als 2e in de zoekresultaten na de zoekterm die ik voorheen gebruikt had. Dit is niet alleen het geval voor de exacte zoekterm. De zoekterm ‘SEO software te koop’ maakt ook dat mijn blog als 1e in de zoekresultaten weergegeven wordt. Helemaal niet moeilijk… :-)

Maak gebruik van mijn diensten

Indien u van mijn diensten wenst gebruik te maken om uw website beter te laten ‘ranken’ in Google en andere zoekmachines kunt u mij contacteren via de ‘Contact Us‘ pagina van mijn blog.

Rudy

 

 

Share and Enjoy:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Netvouz
  • DZone
  • ThisNext
  • MisterWong
  • Wists